Demi-water

Gedemineraliseerd water of demi-water is leidingwater waaruit alle verontreinigingen zijn verwijderd. Demi-water wordt toegepast waar een hogere waterkwaliteit dan osmose water is vereist, bijvoorbeeld voor toepassingen in de industrie en in laboratoria.

Toepassingen demi-water
l’Eau Systems levert systemen die op continue basis demi-water uit osmosewater aanmaken. Demi-water is niet geschikt voor consumptie, maar wordt gebruikt door bijvoorbeeld:

  • ziekenhuizen
  • laboratoria
  • farmacie
  • glasindustrie
  • tandartsen

Demi-water in tandartspraktijken
De toepassing van demi-water is onmisbaar voor tandartspraktijken. l’Eau Systems heeft speciaal voor tandartspraktijken een eenvoudig en veilig toepasbaar systeem ontwikkeld.

Vraag ook naar de mogelijkheden om uw demi-water installatie in één systeem te combineren met Reverse Osmose!

Deskundig advies over demi-water
l’Eau Systems volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van demi-water. Dankzij ons deskundig advies bent u verzekerd van de perfecte oplossing voor de zuiverste kwaliteit van water. l’Eau Systems levert de beste producten tegen de meest concurrerende prijzen.

Contact
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met l’Eau Systems. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier.

  • Accessoires , Demiwater

    Maatwerk

    In deze shop hebben wij een serie standaard producten vermeld. Vindt u hier niet precies wat u zoekt? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op!