Drinkwater zuivering

l’Eau Systems is gespecialiseerd in professionele waterbehandelingsproducten voor huishoudelijk en industrieel gebruik. Op het gebied van drinkwaterzuivering hebben wij een zeer moderne en duurzame productenlijn* samengesteld van de meest betrouwbare en probleemloze apparaten.

Tot 99% zuiver drinkwater door Reverse Osmose
Plastic deeltjes en medicijnresten in het drinkwater vormen een steeds groter probleem. Bij Reverse Osmose is er slechts één behandeling nodig voor de fysische, chemische en bacteriologische zuivering van water. Bij dit continu procedé worden géén chemicaliën gebruikt. Vloeistoffen gaan onder druk door een halfdoorlatend membraanfilter waardoor de opgeloste stoffen worden gescheiden van het water. Dankzij de nieuwste membranen kan op een economisch wijze tot 99% van de opgeloste stoffen worden verwijderd!

De vele toepassingen van gefilterd drinkwater
U kunt Reverse Osmose water gebruiken voor drinkwater, koffie, thee en het bereiden van uw maaltijden. Osmose Water  is ook ideaal voor uw stoomstrijkijzer, waterkoker, luchtbevochtiger en het zemen van uw ramen. En wilt u direct beschikken over gekoeld en/ of bruisend water dan zijn onze l’Eau Pure drinkwater dispensers ideaal!

Ultra zuiver water voor een efficiënt productieproces
Reverse Osmose is een continu procedé zonder toevoeging van chemicaliën en zonder veelvuldige onderbrekingen voor spoeling of onderhoud. Het geproduceerde water is tot 99% procent gezuiverd van vervuilende deeltjes die neerslag, vlekken, afzettingen, verkleuringen en andere schadelijke effecten veroorzaken en uw productie minder efficiënt laten verlopen of onderbreken.

Hoe werkt het?

  • Door een vijftal filters worden de volgende stoffen verwijderd:
  • Sediment filter: Het zwevende vuil en organische stoffen.
  • Koolstoffilters (2x): Chloor, kleur en smaakstoffen.
  • Membraan: Bacteriën, fosfaten, zware metalen zoals: lood, cadmium, nikkel, ijzer, kwik, zink, en zouten etc. 
  • Na het membraanfilter gaat het water naar een voorraadvat, hierin word een voorraad aangemaakt en de druk opgebouwd.
  • Voordat het water uit uw tapkraan komt word het als laatste nogmaals gefilterd in een post-carbonfilter.

Onze toestellen zijn:
Compleet: Geleverd inclusief intervalspoeling.
Gebruiksklaar: Elk toestel is individueel getest in de fabriek en klaar voor montage ter plaatse.
Bedrijfszeker: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de meest efficiënte membranen. Geschikt voor aansluiting op hard water.

Voor industrieel- en grootverbruik bieden wij ook maatwerk oplossingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw l’Eau Pure Reverse Osmose systeem te combineren met een demi-water installatie. Vraag naar de mogelijkheden!

Deskundig advies over L’Eau Pure Reverse Osmose
Bij l’Eau Systems kunt u rekenen op deskundig advies. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte oplossing voor uw woning of bedrijf. Wij leveren producten op maat tegen de meest concurrerende prijzen.

Contact
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier.