Het Corona virus COVID-19 en waarom elk huishouden een Reverse Osmose systeem zou moeten hebben

Gepubliceerd door Leau Systems op

De WHO, de Amerikaanse overheidsinstelling CDC (Centers for Disease Control and Prevention) en andere gezondheidsorganisaties hebben onlangs geadviseerd dat het verstandig zou zijn als elk huishouden voor 2 weken drinkwater op voorraad zou hebben. Maar hoe doe je dat als de winkels de voorraad gaan beperken of als je lege schappen vindt doordat iedereen water inslaat?

Als u in het bezit bent van een eigen drinkwater zuiveringssysteem, dat in uw sanitair kan worden geïntegreerd, heeft u altijd toegang tot schoon, microbieel- en gifvrij drinkwater.

Waarom RO gezuiverd water gebruiken?

Reverse Osmose is wereldwijd de zuiveringsmethode bij uitstek geworden voor drinkwater in veel huishoudens en bottelarijen. Dat is geen wonder, want RO is de beste en meest efficiënte methode om vervuild water te zuiveren tot puur en lekker drinkwater. Nederland heeft dan wel de reputatie het schoonste drinkwater ter wereld te hebben, maar wist u dat de normen voor medicijnresten en microplastics in ons land telkens worden opgerekt omdat deze maar blijven toenemen en de waterbedrijven steeds meer moeite hebben (en steeds meer moeten investeren om) deze te verwijderen?

Als u momenteel flessenwater koopt, kunt u met de aanschaf van een RO systeem aanzienlijk besparen. En met één druk op de knop beschikt u over een vrijwel eindeloze voorraad water van (nog betere dan) flessenkwaliteit! Het gemiddelde RO-systeem kan tot 190 liter per dag produceren. Zolang de toevoer van de waterleiding normaal is, kan meer dan de grootste huishoudelijke behoefte aan water worden gezuiverd. Dit water is net zo schoon en zuiver als het water dat wordt gebruikt in ziekenhuizen, farmaceutische producten en nierdialyse, en dat tegen de kostprijs! Gebruik dit water om te drinken, te koken, voedsel- en ijsbereiding, tandenpoetsen, handen wassen, voor je huisdier en voor het spoelen van scheermessen of andere instrumenten die in contact kunnen komen met de huid of open wonden.

Wat verwijdert Reverse Osmose daadwerkelijk?

Een RO systeem verwijdert effectief vele soorten grote moleculen en verontreinigingen, omdat het filter een micronwaarde heeft van 0,001. Doormiddel van Reverse Osmose gezuiverd drinkwater is echt de puurste keuze voor elk huishouden. RO kan allerlei problemen aanpakken, zoals het coronavirus en andere bacteriën, protozoa, virussen, cysten of microbiële stoffen die in water aanwezig zijn.

Elke twee jaar hebben we een nieuwe uitbraak: SARS, MERS, Legionella, Zika en nu Corona. Deze kunnen de hele wereld op zijn kop zetten. Je kunt leven zonder wc-papier, maar je kunt niet leven zonder schoon drinkwater!

Een ander voordeel van een eigen waterzuiveringssysteem is minder afval en weten hoe er met uw water is omgegaan. Flessenwater wordt door vele handen aangeraakt tijdens de verwerking en verzending, bij opslag, door winkelbedienden, enz. Eigenlijk zou je je flessenwater moeten desinfecteren voordat je het drinkt… Vul dan liever een schone, herbruikbare drinkbeker met RO-ijs en RO-water, dan weet je zeker dat je volledige controle hebt over het water dat je drinkt. Alle drinkwater – uw ijs, kookwater en water dat u gebruikt om uw voedselproducten schoon te maken – moet altijd afkomstig zijn van een correct geconfigureerd Reverse Osmosesysteem.

Lijkt het u een goed plan om een ​​gecertificeerd, betaalbaar drinkwater zuiveringssysteem in huis of bedrijf te nemen, neem dan contact op met l’Eau Systems en laat u adviseren.

Categorieën: Nieuws