PFAS: nog steeds een actueel probleem

Gepubliceerd door Leau Systems op

Radar besteedde er in de uitzending van gisteravond weer aandacht aan: Ondanks dat de norm voor PFAS – een verzamelnaam voor zo’n 5000 giftige stoffen, ook wel ‘forever chemicals’ genoemd – 50x is verlaagd worden ze nog steeds gebruikt en in het milieu geloosd. PFAS zijn overal: in de lucht, de grond en ook in ons drinkwater(!) Zo komen er nog steeds gevaarlijke concentraties ons lichaam binnen. Doordat deze stoffen zeer langzaam worden afgebroken bouwen deze zich op in het lichaam en vormen zo een risico voor de gezondheid.

Door goed te kijken wat voor producten we gebruiken kunnen we de inname van PFAS beperken. Maar het water wat geleverd wordt door de waterleidingbedrijven is helaas niet volledig gezuiverd van schadelijke stoffen. Gelukkig is er een oplossing om thuis over schoon drinkwater te beschikken. Door middel van een Reverse Osmose systeem wordt uw drinkwater gezuiverd van alle schadelijke stoffen. Het water gaat onder druk door een halfdoorlatend membraanfilter waardoor de opgeloste stoffen worden gescheiden van het water. Dankzij de nieuwste membranen kan op een economisch wijze tot 99% van de opgeloste stoffen worden verwijderd!

Deskundig advies over L’Eau Pure Reverse Osmose
l’Eau Systems is gespecialiseerd in professionele waterbehandelingsproducten voor huishoudelijk en industrieel gebruik. Op het gebied van drinkwaterzuivering hebben wij een zeer moderne en duurzame productenlijn* samengesteld van de meest betrouwbare en probleemloze apparaten. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte oplossing voor uw woning of bedrijf.

Contact
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier.

Categorieën: Nieuws