UV-Watersterilisatie

l’Eau Systems levert een compleet assortiment professionele UV-Watersterilisatie units die in staat zijn 100% van de bacteriën en virussen in het water dat door de unit gaat te vernietigen. Door het toepassen van een UV-Watersterilisatie unit is het mogelijk over gegarandeerd bacterievrij water te beschikken. De units zijn ook geschikt voor thuisgebruik waardoor u ook thuis kunt genieten van bacterievrij drinkwater.

Bacterievrij drinkwater
De UV-Watersterilisatie unit werkt door middel van één of meerdere Ultra Violet buis lampen. De UV-straling doodt bacteriën, virussen, gisten, schimmels en algen. Met de sterilisatie blijft de pH-waarde, kleur, smaak, geur en temperatuur van het water onveranderd.

Contact
l’Eau Systems is gespecialiseerd in het zuiveren van water met behulp van UV-Watersterilisatie. Wij kunnen geheel vrijblijvend een overzicht van de jaarlijkse kosten voor u maken. Neem voor meer informatie contact met ons op. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier.

  • Accessoires , Demiwater

    Maatwerk

    In deze shop hebben wij een serie standaard producten vermeld. Vindt u hier niet precies wat u zoekt? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op!