Waterontharders

Waterontharders

Zacht water met l’Eau Soft waterontharders
Waterontharders* van l’Eau Systems verwijderen de van nature in het drinkwater aanwezige calcium- en magnesiumionen effectief met behulp van speciale harsbolletjes. Om overal in huis te profiteren van de verbeterde waterkwaliteit wordt de ontharder direct na de watermeter op uw waterleidingnet geplaatst.
l’Eau Systems levert tevens waterontharders voor industrieel gebruik en overige grootverbruikers. In vele gevallen bieden de zogenaamde zoutontharders een adequate oplossing voor conventioneel onthard water. Voor verdergaande zuivering wordt gebruik gemaakt van specifieke osmosefiltratie.

100% gegarandeerd zacht water – hoe werkt het?

l’Eau Soft Waterontharders werken op basis van een harsfilter. Hierdoor is de gewenste mate van ontharding van uw water vrij instelbaar. In tegenstelling tot magneten halen de water ontharders van l’Eau Systems het kalk uit het water en zijn ze een definitieve oplossing tegen kalkaanslag. Met een l’Eau Soft waterontharder voorkomt u kalkaanslag op uw glazen, tegels, kranen, koffiezetapparatuur enz.

Regeneratie zout
De waterontharders van l’Eau Systems regenereren volautomatisch door het spoelen met regeneratiezout. Slechts eenmaal per jaar zout bijvullen is voldoende voor een effectief werkend systeem. Dankzij het gesloten proces komt er absoluut géén zout in het water terecht. Het resultaat is zacht water met een vooraf ingestelde hardheid van 0 tot 3 Duitse hardheid.

10 Jaar garantie op l’Eau Soft waterontharders
l’Eau Systems levert uitsluitend betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige systemen. Standaard krijgt u 1 jaar fabrieksgarantie op alle onderdelen van de waterontharder. Naast deze garantie verlenen wij 10 jaar garantie op alle onderdelen van de waterontharder, incl. de voorrij- en montagekosten, mits het onderhoud elk jaar door l’Eau Systems is uitgevoerd.

Deskundig advies over waterontharders
l’Eau Systems adviseert u deskundig over gerichte oplossingen voor uw woning of bedrijf. l’Eau Systems volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterontharding en levert de beste producten tegen de meest concurrerende prijzen.

Advies op maat voor industrieel gebruik en grootverbruikers
Op basis van uw totale verbruik en maximaal piekverbruik per uur stellen wij een systeem op maat voor u samen. Met een l’Eau Soft waterontharder bent u verzekerd van zacht water. Ons deskundig advies over de mogelijkheden is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Contact
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier.

 • Waterontharders

  l’Eau Soft-5

  Harsinhoud: 5 liter
  Zoutvoorraad: 20 kg
  Afmetingen: 34x23x44 cm
  Max. aantal personen: 2
  Aansluiting: 3/4″
  Volumegestuurd
  Kleur: wit

 • Waterontharders

  l’Eau Soft-8

  Harsinhoud: 8 liter
  Zoutvoorraad: 40 kg
  Afmetingen: 73x32x52 cm
  Max. aantal personen: 2-3
  Aansluiting: 1.00″
  Volume gestuurd
  Kleur: zwart

 • Waterontharders

  l’Eau Soft-10

  Harsinhoud: 10 liter
  Zoutvoorraad: 40 kg
  Afmetingen: 73x32x52 cm
  Max. aantal personen: 4
  Aansluiting: 1.00″
  Volume gestuurd
  Kleur: zwart

 • Waterontharders

  l’Eau Soft-14

  Harsinhoud: 14 liter
  Zoutvoorraad: 40 kg
  Afmetingen: 73x32x52 cm
  Max. aantal personen: 4-5
  Aansluiting: 1.00″
  Volume gestuurd
  Kleur: zwart

 • Waterontharders

  l’Eau Soft-22

  Harsinhoud: 22 liter
  Zoutvoorraad: 75 kg
  Afmetingen: 119x32x52 cm
  Max. aantal personen: 6-8
  Aansluiting: 1.00″
  Volume gestuurd
  Kleur: zwart

 • Accessoires , Demiwater

  Maatwerk

  In deze shop hebben wij een serie standaard producten vermeld. Vindt u hier niet precies wat u zoekt? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op!